Over Dirumah en Levina Meinster

Over Dirumah en Levina Meinster

Copyright Dirumah Interior Visuals - Dit is een website zonder cookies en data tracking

Dirumah menu
EN
NL

Over Dirumah Interior Visuals en oprichtster Levina Meinster

Levina Meinster op zee bij de Komodo eilanden
Levina Meinster op een fietstour door Valencia in Spanje

Hii, ik ben Levina. Het gezicht achter ‘Dirumah Interior Visuals’.

In 2022 ben ik afgestudeerd als interieuradviseur. Momenteel volg ik naast mijn werk een HBO opleiding  architectuur en interieur om mij verder te ontwikkelen.


Mijn passies en eigenschappen:

Ik ben graag creatief bezig, wil nieuwe dingen ontdekken, ontwerpen en hou van reizen. Ik ben leergierig, sociaal, kan niet goed stilzitten en soms iets te perfectionistisch.


Nadat ik was afgestudeerd in 2022 ben ik een half jaar op reis geweest door Indonesië en heb ik daar ook gestudeerd. Ik kwam erachter dat mijn liefde ligt bij interieur en reizen. Mijn droom is ook altijd al geweest om van over de hele wereld te kunnen werken.Eenmaal terug in Nederland kreeg ik de kans om voor een aannemer interieur tekeningen te maken en heb er toen voor gekozen om ‘Dirumah Interior Visuals’ op te zetten.


Omdat ik er tijdens mijn reis in Indonesië achter kwam dat dit is wat ik wil gaan doen, heb ik ervoor gekozen om de naam af te leiden uit het Indonesisch. Dirumah betekent dan ook ‘thuis’ of ‘in huis’ in het Indonesisch.


Het enige wat ik nodig heb voor mijn werk is mijn laptop. Dat betekent dat ik overal ter wereld kan werken en mijn droom om de wereld rond te reizen uit kan laten komen. Door middel van videobellen kan ik in contact blijven met mijn klanten en vanaf een afstand kunnen we samen het interieur of exterieur van uw (of van uw klanten zijn/haar) dromen uit laten komen.Wat kan ik betekenen?

Vaak hoor ik dat mensen willen verbouwen of een nieuw interieur willen en zelf al ideeën hebben of juist advies willen, maar het lastig vinden om het voor zich te kunnen zien en bang zijn dat het eindresultaat niet mooi wordt.


Hier kan ik bij helpen! Ik kan een realistische 3D tekening maken van uw ideeën voor uw huis (interieur en exterieur). Natuurlijk geef ik ook advies en kan ik altijd meerdere tekeningen maken van verschillende opties om uiteindelijk het gewenste ontwerp te hebben! Denk  hierbij aan dakkapellen, een uitbouw, keuken, woonkamer, etc.


Bent u op zoek naar iemand die een realistisch en nauwkeurig 3D ontwerp (interieur en/of exterieur) voor u of voor uw klanten kan maken? Neem dan contact met mij op! Samen zorgen we ervoor dat er een passend interieur en/of exterieur ontstaat.

Levina Meinster bij een waterval op Bali in Indonesië

Stel je vraag aan Levina

Kamer van koophandel

Naam: Dirumah Interior Visuals

KvK nummer: 91137705


BTW nummer

NL004868413B32


Vestiging administratiekantoor

Dirumah Interior Visuals

Nic Beetsweg 43

1851CB Heiloo


Copyright

Alle afbeeldingen en tekst op deze website zijn eigendom van Dirumah Interior Visuals. Gebruik zonder geschreven toestemming is niet toegestaan.

Heeft u een vraag voor mij of wilt u weten hoe ik u kan helpen? Stuur een bericht en ontvang snel een antwoord.

instagram icon
Pinterest icon